Om oss

UNIPOLL AB erbjuder konsulttjänster inom områdena programmering, webbdesign och e-lärande. Till oss kan alla slags kunder vända sig. Vi anpassar lösningar efter specifika behov och skräddarsyr tjänster utifrån de problem som just du behöver lösa. Vi bjuder alltid på ett första möte där du kan berätta mer och diskutera hur vi kan hjälpa dig.

Vi arrangerar även kurser, konferenser och föreläsningar, samt ställer upp med konferencierskap och moderering, inom våra verksamhetsområden. Hör gärna av dig!

Vilka är vi?

Per-Olov Andersson, VD
Databasspecialist, systemerare och programmerare. Per-Olov är Tekn. Lic., utbildad vid KTH.
LinkedIn

Margareta Hellström, Vice VD
Pedagogisk utvecklare, senior IT-pedagogisk konsult och projektledare. Margareta är Fil. mag. i pedagogik.
LinkedIn

Alma Taawo
Informationsspecialist: metadata, webbdesign. Alma är Fil. mag. i biblioteks- och informationsvetenskap.
LinkedIn | About.me

Ulrika Rausberger
Kursutvecklare, webbredaktör, skribent och IKT-pedagog. Ulrika är utbildad arkeolog, musei- och mediepedagog, med flera års erfarenhet av e-lärande och multimediaproduktion.
LinkedIn

Maria Planmo
Kursutvecklare, skribent och IKT-pedagog. Maria är utbildad 1-7-lärare och mediepedagog, med flera års erfarenhet av både klassrums- och distansutbildning för både barn, unga och vuxna.
LinkedIn

Eva Svanström
Kursutvecklare, illustratör, speaker och arbetar även med bildbehandling och SharePoint-administration. Eva är utbildad mediepedagog, med lång erfarenhet från arbete i förskolan.
LinkedIn

Calle Hellström
Ansvarig för UNIPOLLs musikstudio, Studio 24. Calle är utbildad Audio Engineer vid SAE Institute och har också en examen i datavetenskap.
LinkedIn

Karin Gyllander
Karin är filmare och arbetar med filmprojekt. Hon har lång erfarenhet av att producera film på bland annat olika TV-bolag.
LinkedIn